Η εμπειρία ρους
Περισσότερα
Μια Κουλτούρα Μοιράσματος – Γεύσεις φτιαγμένες για να μοιράζονται, από δημιουργικά ορεκτικά έως signature κυρίως πιάτα που αναδεικνύουν κυπριακά προϊόντα με σύγχρονες τεχνικές.
Προσιτή Κομψότητα – Υψηλή ποιότητα χωρίς επισημότητα, με ευέλικτες τιμές, πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και πιάτα που πυροδοτούν τη συζήτηση.
Κυπριακές Ρίζες, Σύγχρονη Ψυχή – Ο Σεφ Τριαντάφυλλος Σουλιώτης και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν την κυπριακή ταυτότητα μέσα από ζωντανές, γεμάτες ψυχή δημιουργίες.
Νέα Τοποθεσία – Το νέο Rous θα στεγάζεται στο πρώην Sauvage Wine Bar (γωνία Στασάνδρου & Μπουμπουλίνας) – μια κεντρική και εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία.
Νέα Ατμόσφαιρα – Έμφαση στον ζωντανό σχεδιασμό, την open-plan ψυχρή κουζίνα και τη συνύπαρξη 20 χρόνων εμπειρίας του Vino Hospitality με την αγάπη για τα τοπικά προϊόντα.
«Αυτό θα είναι το νέο σπίτι της σύγχρονης κυπριακής κουζίνας – πιο ζωντανό, πιο κοινωνικό, και πιο προσιτό», λένε οι ιδιοκτήτες Ανδρέας Κυπριανού και Κώστας Κωνσταντίνου.