The Rous Explorer Degustation Μενού
Δείτε το μενού
Για μια ξεχωριστή περίσταση ή ειδική εκδήλωση, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το μενού γευσιγνωσίας μας: Ένα γαστρονομικό ταξίδι, φιλοτεχνημένο και οραματισμένο από τον σεφ μας, βασισμένο σε τοπικές γεύσεις, εποχιακά υλικά υψηλής ποιότητας.
Experience Course – 85pp
Experience Course - 85EU
-
Amuse-bouche Trilogy
Horiatiki tartlet |Spicy trout on kolokasi crisp | Pomme soufflé with tarama
-
Sourdough baguette | Malted rye & wholegrain roll with tahini molasses seeds | Koulouri Fougasse
Homemade cultured butter
-
Almond Soup
Cyprus magiatiko tartare | Grapes | Fermented chili
-
Seafood Dolma
Cyprus shrimps | Octopus | Mussels | Fish avgolemono
-
Egg Custard
Truffle | Mushroom duxelle | Roasted yeast | Fermented rye cracker
-
Trout Kakopetrias
Black garlic and fig leaf sauce | Trahanas and celeriac purée
-
Pork Souvlaki
Tzatziki foam | Crispy pitta | Smoked Shallots
-
Lamb Rack
Sweetbreads yakitori | Cauliflower and tahini purée | Leeks and black olive
-
Or
-
Beef Fillet +€14
Mushroom puree | Aubergine salad | Preserved lemon dressing | Green peppercorn sauce
-
Papoutsosiko Sorbet
White chocolate | Frou-Frou morning coffee crumble
-
Chocolate Delice
Kourampie biscuit | Carob glaze | Cyprus coffee gelato
-
Morokanela Sour Candy
Optional Wine Pairing
Local 35€ | International 50€
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22 760 720 ή στο info@rous.com.cy.
Διαθεσιμότητα: στείλτε το αίτημά σας 48 ώρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία που επιθυμείτε να μας επισκεφτείτε.